Macam mana mau standby RM360,000 untuk family

Macam mana mau standby RM360,000 untuk family

RM360,000. Banyak bah tu. Mungkin kau pernah dingar orang cakap “Duit bukan segalanya tapi segalanya perlu duit”. Kalau pikir-pikir kan..macam betul juga oh. Macam mana pun kita ndak mau jadikan diri kita hamba duit, kita taatap perlu duit juga. Kalau kau tinggal di ulu kampung pun, mau bikin batas perlu cangkul. Kana beli juga. Made […]

Gila bah Prudential Malaysia punya lucky draw 2016

Gila bah Prudential Malaysia punya lucky draw 2016

Biasa kalau tahun yang baru sudah sampai, kompeni-kimpeni akan buat macam dinner-dinner gitu untuk staff supaya dorang hepi-hepi sikit. Bah sudah kerja keras kan semua satu tahun (walaupun bukan semua kerja keras tahap yang sama.. ha ha) tapi kana appreciate juga lah. Kasi makan, hiburan sikit… jemput si Esther Applunius bawa 2-3 lagu ka… Tapi […]