Gila bah Prudential Malaysia punya lucky draw 2016

Takaful_with_medicalBiasa kalau tahun yang baru sudah sampai, kompeni-kimpeni akan buat macam dinner-dinner gitu untuk staff supaya dorang hepi-hepi sikit. Bah sudah kerja keras kan semua satu tahun (walaupun bukan semua kerja keras tahap yang sama.. ha ha) tapi kana appreciate juga lah. Kasi makan, hiburan sikit… jemput si Esther Applunius bawa 2-3 lagu ka…

Tapi yang highlight paling besar besa nya lucky draw lah (kalau ada). Bedebar juga kunu semua menunggu numbur / nama kena sebut. Besa lah, siuk bah tu mo dapat Blender, Tv 30 inci, beskal kah, stapler atau voucher pigi shopping beli kain. Ini kali saya ada chance pulak tinguk macam mana kompeni macam Prudential Malaysia punya lucky draw. Curious juga apa dorang punya list lucky draw. Sekali siurang kena update.. sikit lagi saya cakap kutur sebab tiada satu pun blender dalam list dorang.. ko tau apa gila betul dorang mau kasi??

Fast & Furious 2016

Grand Prize – Audi TT 2.0 TFSI (Silver)

Torque (N.m@r/min)
280@
0-100 km/h (claimed)
6.6
Top speed (km/h)
240
Fuel consumption (claimed, L/100 km)
7.7

Audi_TT
Photo credit: Wikipedia.com

Dulu masa saya kerja, grand prize siurang ialah periuk nasi otomatik. Ini barang tidak bulih masak nasi tapi saya rasa kalau makan nasi dalam sini pasti berbeza!

Second Prize – Mercedez Benz CLA 200 (Black)

Torque (N.m@r/min)
250@1250-4000
0-100 km/h (claimed)
8.5
Top speed (km/h)
230
Fuel consumption (claimed, L/100 km)
5.5

Mercedez_Benz-CLA_200
Photo credit: http://www.freshnessmag.com/

Hitam itu menawan. Betul juga oh!

 

Third Price – Mini Cooper Chili Hatchback (Volcanic Orange)

Torque (N.m@r/min)
280@1250-4600
0-100 km/h (claimed)
6.8
Top speed (km/h)
235
Fuel consumption (claimed, L/100 km)
5.9

Mini Cooper Chili Hatchback
Photo credit: http://mini.com.au

Aduiiii.. punya lah kiut ni barang! Kamurang pernah duduk dalam ni kereta? Saya pernah. Dia punya feeling kan trus rasa muda dan mau pasang lagu the Beatles sambil ketawa girang!

 

Fourth Prize -Volkswagen Beetle 1.2L TSI Sport (Red)

Torque (N.m@r/min)
175@1500-4000
0-100 km/h (claimed)
10.9
Top speed (km/h)
180
Fuel consumption (claimed, L/100 km)
5.3

Volkswagen_beetle_tsi_sport_red
Photo credit: http://www.sgcarmart.com/

Warna mirah warna kegemaran ku! Kamu? Ini kerita bukan lah mo cakap racing punya kereta tapi dia sepatutnya membawa kembali kenangan Volkswagen lama tapi di era baru. Ingat lagi ka yang kerita lama tu injin di belakang tu? Oh my… punya siuk ni drive ni kerita pigi ambil kawan jalan sana salut pigi makan kerang bakar kan!?

 

Fifth Prize – Harley Davidson XL Iron 883N (Black)

Engine Type Evolution V-Twin
Engine Displacement 883cc
Bore Stroke 76.2 x 96.8 mm
Cooling Air cooled
Compression Ratio 9.1
Fuel System Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI)
Ignition Electronic
Starting System Electric
Transmission 5-speed

Harley_Davidson_XL_Iron_883N
Via http://www.harley-davidson.com/

Ko tinguk bah fifth prize dia pun begini punya barang! Ko tau berapa ka anggaran harga fifth prize ni seja?? At least Rm50,000 onwards! Kenapa dorang ni?? ha ha

Ini lucky draw kau akan layak asal kan kau orang yang baru join dan dapat achieve minimum punya target antara January sampai March 2016. Ini baru lucky draw. Ada lagi!

Sepa-sepa yang achieve certain target yang mana mimang kau sudah lah buat duit, dorang kasi lagi trip yang worth beribu-ribu ringgit for free! Antara trip nanti yang ada ialah Taiwan, Croatia sama Norway.. Norway bah!! Gila punya siuk tu kan? (Terms and conditions apply)

Kalau kau pun mau tau lebih lanjut pasal Prudential punya bisnis ni, Contact saya via call atau Whatsapp saya +6016 396 7373 sepa tau kau tiba-tiba jadi superstar! Tapi kalau kau lebih minat untuk tau lebih lanjut pasal policy kami dan mau dapat quotations percuma klik seja sini dan saya akan get back to you within 24 hours. Ini kali lah!

Takaful_with_medical

Kay Kastum

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga 500k? Klik untuk Free Quotation

1 thought on “Gila bah Prudential Malaysia punya lucky draw 2016”

Comments are closed.